In principio Industriae Conversio erat Motrum.

Njoftime

Tërheqja e diplomave Korrik- Tetor 2021

Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike të diplomuar në periudhën Korrik 2021 dhe Tetor 2021 se ka filluar procesi i shpërndarjes së Diplomave. Kartoni i Diplomës mund të tërhiqet çdo ditë pranë Sekretarisë Mësimore.