In principio revolutionis indvstrialis machina erat

Programet

Bachelor

Fakulteti ofron programe Bachelor në:

Inxhinieri Tekstili e Mode

Të diplomuarit kanë aftësi për t`u punësuar në zbatimin e projekteve inxhinierike, mirëmbajtjen dhe kontrollin e asistuar të sistemeve inxhinierike tekstile, në projektim të asistuar, dizenjim, projektim dhe stilim veshjesh etj. Për më shumë mund të vizitoni website: www.upt-tekstilmoda.org.

Inxhinieri Mekanike

Të diplomuarit kanë aftësi për t`u punësuar në zbatimin e projekteve inxhinierike, mirëmbajtjen dhe kontrollin e asistuar të sistemeve inxhinierike mekanike, në projektim të asistuar, mekanike etj.

Inxhinieri Materiale

Të diplomuarit kanë aftësi për t`u punësuar në zbatimin e projekteve inxhinierike, mirëmbajtjen dhe kontrollin e asistuar të sistemeve inxhinierike mekanike, në projektim të asistuar, mekanike etj.​

Inxhinieri Ekonomike

Të diplomuarit kanë aftësi për t`u punësuar në zbatimin e projekteve inxhinierike, mirëmbajtjen dhe kontrollin e asistuar të sistemeve Inxhinierike, në drejtimin, menaxhimin dhe drejtimin finaciar të ndërmarrjeve industriale, etj.​

#bachelor