In principio revolutionis indvstrialis machina erat

Njoftime

Zhvillohet trajnimi i dytë “Second Train-the Trainer Module at Polytechnic University of Tirana, Tirana”

Në kuadër të projektit ndërkombëtar me titull “International Engineering Competence Centres to push Sustainable Mobility Development in Albania and Montenegro” me numër projekti: 101081873 të financuar nga Bashkimi Europian, do të zhvillohet trajnimi i dytë “Second Train-the Trainer Module at Polytechnic University of Tirana, Tirana”.

Trajnimi do të zhvillohet nga data 14/05/2024 deri më datë 16/05/2024sallën 210 dhe përfshihet në paketën e punës të Univeristetit Politeknik të Tiranës, me koordinator Prof. Dr. Odhisea Koça. Në trajnim do të marrin pjesë Profesorë nga nëntë Universite si pjesë e Projektit dhe do të zhvillohen leksione nga Profesorë të Univeristetit FH JOANNEUM GESLLSCHAFT MBH (FHJ).

Marrin pjesë gjithashtu në fjalimet hyrëse Dekani i FIM Prof. Dr. Genti Guxho, si dhe Drejtori i Kontrrollit Teknik të DPSHTRR Prof. As. Drakul Lumi, gjithashtu pjesë e stafit akademik në FIM.

INTEC poster