In principio revolutionis indvstrialis machina erat

Njoftime

Workshop ne kuader te projektit kombetar "Hartimi i nje plani veprimi mbi EE ne sektorin e Industrise se Rende

Workshop ne kuader te projektit kombetar "Hartimi i nje plani veprimi mbi Eficensen e Energjise ne sektorin e Industrise se Rende.

Objektivi:

Vleresimi i situates aktuale i eficenses se energjise ne sektorin e industrise se rende.

Aktiviteti:

Identifikimi i problemit dhe rendesia e zgjidhjes se tij dhe rezultatet e studimit.

Data e Workshopit: 25 Nentor 2022