fim.edu.al

Njoftime

Njoftim për fillimin e vitit të ri akademik 2021-2022

Përshëndetje studentë të rinj të Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike.

Ju bëjmë me dije se ditën e hënë, datë 18 Tetor 2021, ne orën 10:00 do te zhvillohet një takim prezantues me të gjithë vitet e para me dekanin e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike. Takimi do të zhvillohet në sallën "Silvano Pedrollo", në katin e dytë te godina qendrore e Universitetit Politeknik.

Ju faleminderit dhe FIM ju uron nje vit akademik sa më të mbarë!