In principio Industriae Conversio erat Motrum.

Njoftime

Mundësi punësimi për studentët

Kompania Everest Constructino Group kërkon të punësojë:

3 studentë që kanë përfunduar studimet ose janë duke përfunduar studimet në Msc. Inxhinieri Materiale
3 studentë që kanë përfunduar studimet ose janë duke përfunduar studimet në Msc. Inxhinieri Ekonomike
4 studentë që kanë përfunduar studimet ose janë duke përfunduar studimet në Msc. Inxhinieri Mekanike (Prodhim Menaxhim dhe Konstruksione dhe Mjete Lëvizëse)

Të interesuarit janë të lutur të dergojnë CV në adresën e-mail: ermil.sita@everest.al

Afati i aplikimit është deri më datë 15 Janar 2022.