fim.edu.al

Njoftime

Mundësi punësimi- AFEP INDUSTRY SHPK

AFEP INDUSTRY SHPK, lider ne prodhimin e fasadave, vetratave, dyerve, dritareve (druri , alumini dhe PVC), kërkon të punësojë Inxhinier/Arkitekt me dhe pa eksperiencë pune.

Kandidati duhet të kenë njohuri në përdorimin e programeve AutoCAD 2D , Microsoft Office.

Të interesuarit janë të lutur të dergojnë CV në adresën e-mail: tecnicoal2@afep.it ose të kontaktojnë në numrin 0695895204