In principio revolutionis indvstrialis machina erat

Njoftime

Kontrolli i projekt-diplomave për Departamentin e Energjitikës Qershor 2024

Kontrolli i projekt diplomave për Departamentin e Energjitikësdo te kryhet ne datat:

1) Kontrolli i pare: date 19 Qershor 2024, ora 10.00
2) Kontroll i dyte: date 25 Qershor 2024, ora 10.00

➢ Studentet e programit te studimit Bachelor do e kryejne kontrollin me Prof. Asoc. Majlinda Alcani

➢ Studentet e programit te studimit MSc Energjitike do e kryejne kontrollin me Prof. Asoc. Majlinda Alcani.

➢ Studentet e programit te studimit MSc Menaxhim Energjie do e kryejne kontrollin me Prof. Asoc. Altin Maraj.

Njoftimin e plotë dhe çfarë duhet të dorëzojnë studentët e gjeni këtu