In principio Industriae Conversio erat Motrum.

Njoftime

Afati i dorëzimit të certifikatës së gjuhës së huaj për studentët e ciklit Master i Shkencave

Njoftohen studentët e ciklit të dytë Master i Shkencave të regjistruar për herë të parë në vitet akademike 2019-2020 dhe 2020-2021, 2021-2022:

1. Afati maksimal i dorëzimit të certifikatave të njohjes së gjuhës së huaj do të jetë para fillimit të sezonit të mbrojtjes së diplomave
2. Certifikatat e njohjes së gjuhës së huaj duhet të jenë në përputhje me kërkesat e Udhëzimit Nr.52

Për t'u njohur me vendimin e plotë të Rektoratit ju lutem të klikoni këtu