In principio Industriae Conversio erat Motrum.

Njoftime

Muza Competition

Studentët e Ciklit I Bachelor të vitit III nga Departmenti i Tekstilit dhe Modës morën pjesë në konkursin “Muza Competition”, me dizajnet e tyre frymëzuar nga kostumografia folkorike!

Studentët pjesëmarrës me punimet e tyre me tematikë “Kur tradita takon Modernen” , në përfundim të fazës së parë të vlerësimit të aplikimeve nga juria e këtij konkursi u perzgjodhën për të vazhduar ne fazat e metejshme;

Ju urojmë suksese në vazhdim studentëve tanë!

Ina Tuti
Armela Harizi
Antonela Dyrmishi
Saqortina Zia
Paskualina Preci
Esmeraldo Demirxhiu