In principio revolutionis indvstrialis machina erat

Informacione

Zhvillohet Local Workshop në kuadër të projektit Transport of Dangerous Goods

Në datën 27 Tetor u zhvillua Local Workshop ne kuadër të projektit "Transport of Dangerous Goods - Modernization of Curricula and Development of Trainings for Professionals in the Western Balkans HEIs, DGTRANS, Call: ERASMUS-EDU-2022-CBHE-STRAND-2 Project number: 101082187.
Ky local workshop kishte si temë dhe qëllim zhvillimin e tranjerëve për Transportin e Mallrave të Rrezikshëm. Workshopi u zhvillua në Pallatin e Kongreseve.