In principio revolutionis indvstrialis machina erat

Informacione

Workshop: "Edukimi inxhinierik për energjinë - tendencat dhe sfidat"

Më 17 Nëntor 2023 në Akademinë e Shkencave të Shqipërisë në Sallën "Aleks Buda u zhvillua workshopi me temë "Edukimi inxhinierik për energjinë - tendencat dhe sfidat".

Dekani i FIM, Prof. Dr. Genti Guxho foli Mbi përvojën e suksesshme të bashkëpunimit ndërkombëtar të FIM për diplomën e dyfishtë në programin e studimit Master shkencor në inxhinierinë mekanike, profili: energjitikë me universitetin UNITAS Viterbo (Itali).

Më poshtë mund të gjeni foto dhe programin e Workshopit.

Programi i Workshopit