In principio revolutionis indvstrialis machina erat

Projekte

Projektet fituese për Departamentin e Energjisë- FIM

Për tu njohur me projektet fituese të Departamentit të Energjisë në FIM në kuadër të programeve kombëtare të kërkim zhvillimit të Agjencisë Kombëtare të Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI), klikoni këtu