In principio Industriae Conversio erat Motrum.

Njoftime

Mundësi punësimi EMSH Sh.p.k

Kompania EMSH, e certifikuar për të prodhuar dyer të blinduara dhe kangjella metalike duke respektuar standartet europiane në projektimin dhe prodhimin e tyre, kërkon të punësojë 5 inxhinierë që kanë përfunduar studimet në Master Inxhinieri Mekanike ose janë në përfundim.

Kandidati duhet të kenë njohuri në përdorimin e programeve AutoCAD, Solidwork (opsionale).

Të interesuarit janë të lutur të dergojnë CV në adresat e-mail: info@emsh.al, andi.shkembi@emsh.al.

Afati iaplikimit është deri më datë 10 Janar 2022.